http://news4whites.blogspot.ro/2014/08/horrors-of-isis-created-by-zionist.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+WhiteInformationNetworkwin+(White+Information+Network+(WIN))

Ororile de ISIS Creat de Supremacy sionist

 
De Dr. David Duke.
Oroarea de teroare ISIS dispune de toate care sa desfășurat în mass-media în ultimele zile este produs de ani de intrigi, subversiune, tortura, terorismul și războaiele, toate cauzate de evrei numai de stat din Israel și lobby-ul evreiesc Toate care controlează SUA guvern.
Foley580
Lumea musulmană Entire a-fost radicalizat pe o perioadă de cel puțin două decenii, dacă nu mai mult, cu o serie de planificate, acțiuni deliberate toate inițiate de Zio-supremația Cine fanatici încearcă să se răspândească dezbinare și agitație Luptele între toate non- evrei, și în special cele vecine sediul lor internațional de Israel.
Aceste măsuri includ invaziile planificate din Afganistan și Irak, tortura de palestinieni și irakieni Chiar și (la Abu Ghraib) de Zio-extremiști, de sprijin pentru sirieni “rebelii” -Acum descoperit ca ISIS, iar controlul direct al guvernului SUA de a sprijinirea Holocaustului și etnic de curățare a Israelului împotriva palestinienilor.
Toate aceste evenimente an, au creat o atmosferă de ură în-Toate care extremiștii prospera Zio-dintre non-evrei, și în special împotriva americani și europeni, în general, lumea musulmană percepe Cine a făcut sprijinirea domniei curs de teroare de către evrei numai- stare de Israel. De fapt, aceasta luăm în furie arabe și musulmane din Israel și influențele sioniste mondiale în America, Marea Britanie și restul lumii occidentale.
1 invadarea Afganistanului
Invazia Afganistanului a fost prezentat lumii ca o “reacție” la atacurile de la 11 septembrie anul 2001. susținea că evreiesc suprematiei-de Dominated Bush administrare, care talibanii a fost implicat în atacurile și adăpostirea Osama Bin a fost avariat în mod deliberat Laden.
În pofida existenței unor alb, în realitate, nu există dovezi la All That Afganistan sau talibanii au fost implicați în evenimentele din 9-11, o invazie militară americană a fost lansat în mod corespunzător, toate în conformitate cu un plan de suprematiei evreiesti pus la cale în 1996 de către think tank israelian, ” Institutul pentru Studii Strategice avansată și Studii Politice (IASPS), “și precizate în documentul de informare cu titlul” A Break Curățenie: O nouă strategie pentru Asigurarea Realm “O parte cheie a Avionul se schimba strategia de neimplicare a Americii, și. Pentru că Osama bin Laden a fost ascuns în munții din Afganistan, a fost Agricultura ca un pretext pentru a invada întreaga țară.
Cerând ca cifra de afaceri taliban bin Laden a fost ridicol cum au nici capacitatea de a face acest lucru mai mult decât America a avut capacitatea de a face acest lucru în 9 ani de eforturi în Afganistan. Scopul invazia din Afganistan a stabilit cursul pentru Chiar și implicarea mai american împotriva dușmanilor percepute ale Israelului în Orientul Mijlociu, inclusiv Războiul împotriva unui aliat american, Irak, Irak a fost din cauza anti-Israel și a sprijinit palestinieni.
Conferință IASPS liderul de grup de studiu a fost un neoconservatoare evreu pe nume Richard Perle, Recenzii și un alt neoconservatoare evreiesc Douglas Feith pe nume. Atât suprematiști evrei Apoi a apărut ca actori-cheie în administrația Bush: Perle fost președinte al Comitetului de Consiliul consultativ de politică de apărare a lui Bush, și a devenit Feith Subsecretar de Apărare și Politică de consilier al Pentagonului.
Invazia, lansat în 2001, a devenit unul dintre cele mai costisitoare războaie și de lungă durată ale Americii vreodată. În prezent, este în domeniul TIC an al XIII-lea și, deși trupele americane sunt programate a se retrage oficial din acest an, nu există nici un scop real, în vedere.
Zeci de mii de nevinovați afgani-au fost-complet Apel a ucis, și sute de mii grupe-dacă nu-au fost-milioane-mai radicalizat Into sprijin cum ar fi ISIS. Și iubitori de război lobby-ul evreiesc este exclusiv vina.
2 invaziei din Irak.
Invazia Irakului a fost prezentat de către neoconservatorii Sami-evrei care au generat războiul împotriva Afganistanului, ca necesară pentru că Saddam Hussein ar fi fost implicat în atacurile de la 9-11, și pentru că a avut “arme nucleare, arme chimice” și alte “arme de distrugere în masă “, care a fost pe cale de a lansa pe vest.
În realitate, Saddam nu avea nici una dintre aceste arme ca-provensală și mai târziu a fost nu a avut nimic de a cu 9-11. În realitate, Saddam a fost un dușman de Osama Bin Laden, care a descris liderul irakian în mesaje inregistrat ca un “necredincios”, care trebuia să fie ucis.

Arial Sharon și evrei neo-contra de supremație care a dominat administrarea de George W. Bush.

Singurul stat tuturor care a fost Saddam ostil era starea sionist evreiesc din Israel tribalist-și numai pentru acest motiv, el a fost nominalizat pentru distrugere de către Zio-marionetele din Washington DC. De fapt, Saddam Hussein a fugit un stat laic și sa opus al-Qaida și radicalism arab. Invazia din Irak a declanșat elementelor al-Qaida radical în țară.
Evreiască implicarea neo-con în războiul din Irak este bine-cunoscut, și a fost expus cel mai recent prin celebrul jurnalist american Carl Bernstein, care au apărut mai întâi în evidență ca scandalul Watergate expune de tot ce formează adus președintelui Richard Nixon.
Bernstein însuși evreu, vorbind în spectacolul Joe Scarborough pe NBC în cadrul unei dezbateri pe moștenirea Bush, în mod deschis a afirmat că “neoconservatorii evrei” (neoconservatorii) au fost în spatele războiului împotriva Irakului.
Bernstein
Peste un milion de oameni nevinovați uciși ca urmare au fost de invaziei din Irak.Încă o dată, acest lucru radicalizat, fără îndoială, mai multe milioane în grupuri de sprijin, cum ar fi ISIS. Și, la fel ca și Afganistan, iubitori de război lobby-ul evreiesc este exclusiv vina.
3 Torturii în Israel.
O caracteristică Articolul de Joel Greenburg în foarte pro-Israel New York Timesintitulat “Israel regândește interogatoriu de arabi,” a declarat chestiune-de-factly că Israelul tortureaza 500-600 de palestinieni în fiecare lună.
Această cifră, tot ceea ce este, probabil, prea mic, având în vedere că ea vine de la evreiesc suprematiei New York Times, Asta înseamnă că gruparea fiecare an, cel puțin 6.000 de palestinieni sunt torturați în Israel.
israel-tortură
Tortura a palestinienilor a-fost întâmplă în Israel din 1948 Chiar dacă se folosește doar jumătate din numărul de palestinieni sufera Asta Greenburg spune tortura fiecare an – cel puțin 150.000-au-fost de ființe umane torturați în închisorile israeliene de la înființarea evreilor de stat, iar cifrele sunt probabil mult mai mare.
Ar acest singur servi la radicalizarea milioane de palestinieni și musulmani pe parcursul întregii Orientul Mijlociu, dar, ca exemplu Abu Gharib, spectacole, teza Zio-fanatici nu pot chiar opri acolo.
Tortura la Abu Gharib 4, Irak.
Expunerea de agricultură tortura oribila pe irakieni de la Abu Gharib deținut această închisoare rămâne una dintre cele mai mari pete negre împotriva invaziei americane din această țară, în cazul în care o actualizează invazia în sine.
Cu toate acestea, mass-media evreiască controlate suprematiei-care crams o multime de acoperire a expunerii de închisoare, aproape complet apel pierdut cunoștința realitatea care au fost suprematiști evrei, din nou, în spatele revoltele.
tortura-TRAIL-duce-la-Ghraib-independent1
Cele apare cheie de la Abu Ghraib a fost o umbră “stat terț”, pe nume John Israel.Aici sunt extrase din an articolul de Robert Fisk a Marii Britanii The Independentintitulat “re-scrierea istoriei irakian este acum petrece la viteze supersonice” (26 mai 2004):
Și să arunce ochii noștri pe asta mică problemă, toate-important de responsabilitate. Anchetatorii reale acuza de a încuraja trupele americane să abuzeze Deținuții irakieni de la Abu Ghraib închisoare Au fost de lucru pentru cel puțin o societate cu contacte militare și comerciale cu Israelul. Șeful unei companii americane al căror personal sunt implicate în torturile din Irak, se pare acum afară, Participarea la un “anti-teroare” tabără de antrenament în Israel și, la inceputul acestui an, a fost prezentat cu premiul an de Shaul Mofaz, de dreapta ministru al apărării israelian …
A 03 iulie 2004 de către BBC amânarea Marea Britanie intitulat “anchetatorii israelieni” din Irak “a fost subtitrat” ​​Ofițerul american în centrul scandalului închisoare Abu Ghraib, spune ea are dovezi israelieni care au ajutat pentru a interoga irakieni. “
Israelienii-la-abu-Ghraib-BBC1
Încă o dată, cum ar putea ofense-au efect decât la orice alt radicalizeze milioane împotriva Americii?
Și, la fel ca invadarea Afganistanului și Irakului, lobby-ul evreiesc este complet Apel de vina.
5 Suport pentru sirieni “Rebels”
În cazul în care așa-numita expirat “revolta” împotriva guvernului sirian început, lobby-ul evreiesc din America și statul israelian a declarat deschis sprijinul pentru “rebeli” și a făcut despre tot posibilul pentru a se asigura că armata guvernului american, și a sprijinit financement ei.
Mare “păcat” Siria, desigur, a fost faptul că Basheer Assad este ostil față de stat tribalist rasist evreu din Israel, și că este în interesul supremacisti evrei la-au haos în Siria injustement decât un inamic unit chiar la frontierele lor.
După cum a raportat despre în Times de Israel, toate marile organisme evreiești din America “, inclusiv Comitetul Israel american pentru Afaceri Publice (AIPAC), Conferința președinților de majore americane organizații evreiești, Organizatiei Sioniste ale Americii, americani pentru pace acum și Anti -Defamation League “a luat mâna în lobby eforturile de încurajare a ne în guvernul Sprijinirea și rebelii ataca statul sirian Chiar și cu forțele armate americane.
ISRAEL-SIRIA-TOI-STRIKE
Cel mai mare lobby-ul evreiesc, AIPAC, a fost citat ca cere cere Congresului să acorde Obama “autoritatea pe care El a solicitat de a proteja interesele de securitate națională ale Americii”, desigur, –without Cei spune ce “interese de securitate națională” sunt.
“Mi-ar prezice ca majorité covârșitoare a comunității evreiești american de sprijin va motive morale decizia președintelui și motive de securitate națională de acolo,” Abraham Foxman, directorul național ADL lui, a declarat pentru agenția evreiască telegrafică.
Din fericire, internetul a reușit să submineze Zio de minciuni despre “arme chimice” în Siria, și răspunsul militar american a fost împiedicată. Ei au reușit să armare scop complet de apel și finanțarea “rebelii” cu destule arme sofisticate pentru “rebeliune” în Siria pentru a-au târât pe destul de mult pentru ca un raport recent al ONU a declarat că peste 190.000 de oameni-au-acum killed’m țara sa.
Încă o dată, suprematiști evrei sunt în spatele tuturor de război-ațâță împotriva Siriei.
În septembrie 2013, un număr mare de analiști de rang înalt, ofițerii CIA, personalului militar american de conducere, judecători și chiar adjunct al National Intelligence Officer pentru Orientul Mijlociu a scris o scrisoare deschisă a lui Obama avertisment an ca “inteligenta” a fi atac agricole la un an la promovarea Siria este “dubios”, pentru că vine de la Israel.
Un articol Toate care a apărut în New York Times din 05 septembrie 2013 , citat Alon Pinkas, consul general israelian, pentru a forma din New York, după cum urmează despre “războiul civil” în Siria:
“Aceasta este o poziție playoff în tot ceea ce ai nevoie de ambele echipe de a pierde, cel puțin tu scop nu vrei o să câștige – vom mulțumi cu o cravată. Lasă-i să sângereze Ambele, hemoragie la moarte: că e Strategic Thinking aici. Atâta timp cât acest producatori de lenjerie, nu există nici o amenințare reală din Siria. “
NYT-Pinkas
BBC-Siria-Decese
Și astfel administrația Obama, TIC urma ordinele de la lobby-ul evreiesc, rebelii, chiar armate, deși era clar foarte devreme în “rebeliunea”, care au au fost dominate de fanatici ISIS decapitat și crucificat Cine Christians- și, incredibil, Au fost literalmente canibali-uciderea în masă. invadatori din America Siria Zio controlat susținut literalmente făcut videoclipuri cu manca inimile dușmanilor lor.
În ciuda tuturor acestor dovezi, liderii sioniști creștini, chiar și în America de aderat în cu suprematiști evrei din cer ca Guvernul ne înapoi la “rebelii” -și, prin urmare, aceasta este acum o ironie tragică că liderii teza Sami creștini sunt acum deplângând coșmarul Toate care evreiesc lor -regizat de supremație politici-au dezlănțuit acum în Irak.
Aceste cinci evenimente majore subliniat marcat valorilor-au creat un amestec otrăvitor împreună de ură, extremismul și violența criminală -și este americanii obișnuiți, cum ar fi James Foley, printre altele-care de mii-au-fost numite expirat pe să plătească prețul pentru pofta Zio-sânge.
Când am fost suficient de norocos pentru a vizita Siria, m-am întâlnit cu toate marile liderii creștini și musulmani. Toate acestea au sprijinit guvernul, și conștient de amenințarea a fost grav pentru le Posed de extremism islamic.
Este de două ori mai tragic să se gândească la ce li sa întâmplat, și creștinii din Irak de atunci. Ei au-fost uciși-, exilat, obligat să se convertească la Islam, și mai mult. Multe dintre aceste sioniști creștini nu știu aussi tipa asta numere în unele zone, până la o treime din palestinienilor-aussi creștini au fost.
În tot acest timp, creștini sioniști Aceste orb în America și alte părți să continue sprijinirea Israel, in timp ce bombe și crime creștini în Palestina și agenții săi de sprijin anti-creștin “rebelii” din Siria și Irak!
Adevărul este că creștinii care susțin puterea sionist în SUA literalmente sunt subscriere uciderea creștinilor de ISIS și alții. De fapt, ISIS este o unitate de Guvernul Statelor Unite, pentru că este puțin probabil ca “rebelii” din Siria ar-fi durat atât de mult Chiar și în Siria Dacă administrația Obama nu beens presat de lobby-ul evreiesc În înarmare le.
Să întreaga lume și în special musulmani din lumea cunoaste: ceea ce ei percep a fi partea guvernului “american” în Orientul Mijlociu, nu mai mult de Reprezinta americanii obișnuiți Are statul Israel Reprezintă palestinienilor.
Atât America și Palestina sunt ocupate, de către Sami Zio-suprematiști cui nu se mai termină ură, violență și politica de manipulare se află la cauzele profunde ale tuturor vărsarea de sânge vedem în jurul nostru astăzi.

Horrors of ISIS Created by Zionist Supremacy

 
By Dr. David Duke. The horror of ISIS terror which has unfolded across media outlets over the past few days is the product of years of intrigue, subversion, torture, terrorism and wars, all caused by the Jews-only state of Israel and the Jewish Lobby which controls the US government.
Foley580
The entire Muslim world has been radicalized over a period of at least two decades—if not more—by a series of planned, deliberate actions, all initiated by the Zio-Supremacist fanatics who seek to spread disunity, infighting and turmoil among all non-Jews, and particularly those neighboring their international headquarters of Israel.
These planned actions include the invasions of Afghanistan and Iraq, the torture of Palestinians and even Iraqis (at Abu Gharib) by Zio-extremists, support for the Syrian “rebels”—now revealed as ISIS, and the outright control of the US government to support the Israeli Holocaust and ethnic cleansing against Palestinians.
All of these events have created an atmosphere of hatred—in which the Zio-extremists thrive—between non-Jews, and especially against Americans and Europeans in general, who the Muslim world perceives as supporting the ongoing reign of terror by the Jews-only state of Israel. In fact, it misdirects Arab and Muslim anger from Israel and the world Zionist influence to America, the UK and the rest of the Western World.
1. The Invasion of Afghanistan
The invasion of Afghanistan was presented to the world as a “reaction” to the attacks of September 11, 2001. It was claimed—by the Jewish Supremacist dominated George Bush administration—that the Taliban was involved in the attacks and was deliberately sheltering Osama Bin Laden.
Despite there being in reality no evidence at all that Afghanistan or the Taliban were involved in the events of 9-11, an American military invasion was duly launched, all in line with a Jewish Supremacist plan hatched in 1996 by the Israeli think tank, “The Institute for Advanced Strategic and Political Studies (IASPS),” and spelled out in their briefing paper titled “A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm.” A key part of that plan was changing America’s non-involvement strategy, and because Osama bin Laden was hiding in the mountains of Afghanistan, that was used as a pretext to invade the whole country.
Demanding that the Taliban turn over bin Laden was ridiculous as they had no ability to do that anymore than America had the ability to do it in 9 years of effort in Afghanistan. But the invasion of Afghanistan set the stage for even more American involvement against perceived enemies of Israel in the middle east, including war against an American ally, Iraq, because Iraq was anti-Israel and supported the Palestinians.
The IASPS conference study group leader was a Jewish neocon named Richard Perle, and another Jewish neocon named Douglas Feith. Both the Jewish Supremacists then emerged as key players in the Bush administration: Perle was Chairman of George Bush’s Defense Policy Board Advisory Committee, and Feith became Under Secretary of Defense and the Pentagon’s Policy Advisor.
The invasion, launched in 2001, has become one of America’s most costly and lengthy wars ever. It is now in its thirteenth year and although US troops are officially slated to withdraw this year, there is no real end in sight.
Tens of thousands of completely innocent Afghanis have been killed, and hundreds of thousands—if not millions—more have been radicalized into supporting groups such as ISIS. And the Jewish lobby’s warmongering is solely to blame.
2. The Invasion of Iraq.
The invasion of Iraq was presented—by the same Jewish neocons who generated the war against Afghanistan—as necessary because Saddam Hussein was allegedly involved in the attacks of 9-11, and because he had “nuclear weapons, chemical weapons” and other “weapons of mass destruction” which he was about to launch on the west.
In reality, Saddam had none of these weapons—as was later proven—and had nothing to with 9-11. In reality, Saddam was an enemy of Osama Bin Laden, who described the Iraqi leader in taped messages as an “infidel” who needed to be killed.

Arial Sharon and the Jewish Supremacist  neo-cons who dominated the administration of George W Bush.

The only state to which Saddam was hostile, was the Jewish tribalist Zionist state of Israel—and for that reason alone, he was singled out for destruction by the Zio-puppets in Washington D.C.. In fact, Saddam Hussein ran a secular state and was opposed to al Qaeda and Arab radicalism. The invasion of Iraq unleashed the al Qaeda radical elements in the country.
The Jewish neo-con involvement in the Iraq war is well-known, and was most recently exposed by America’s famous journalist, Carl Bernstein, who first sprang to prominence as the exposer of the Watergate scandal which brought down former president Richard Nixon.
Bernstein, himself Jewish, speaking in the Joe Scarborough show on NBC during a debate over the Bush legacy, openly stated that “Jewish neocons” (neoconservatives) were behind the war against Iraq.
bernstein
Over a million innocent people were killed as a result of the invasion of Iraq. Once again, this action unquestionably radicalized millions more into supporting groups such as ISIS. And, just like Afghanistan, the Jewish lobby’s warmongering is exclusively to blame.
3. Torture in Israel.
A feature article by Joel Greenburg in the very pro-Israel New York Times titled“Israel Rethinks Interrogation of Arabs,” stated matter-of-factly that Israel tortures 500 to 600 Palestinians every month.
That figure, which is probably too low, bearing in mind that it comes from the Jewish Supremacist New York Times, means that each year at least 6,000 Palestinians are tortured in Israel.
israel-tortures
Torture of Palestinians has been going on in Israel since 1948. Even if one uses just one-half of the number of Palestinians that Greenburg says suffer torture each year — at least 150,000 human beings have been tortured in Israeli jails since the founding of the Jewish state, and likely the numbers are a lot higher.
This alone would serve to radicalize millions of Palestinians and Muslims throughout the entire Middle East—but, as the Abu Gharib example, shows, these Zio-fanatics cannot even stop there.
4. Torture at Abu Gharib, Iraq.
The exposure of the horrible torture used on Iraqis detained at the Abu Gharib prison remains one of the greatest black marks against the US invasion of that country—if one discounts the invasion itself.
However, the Jewish Supremacist-controlled media—which gave plenty of coverage to the exposure of the prison—almost completely blacked out the reality that Jewish Supremacists were once again behind the outrages.
torture-trail-leads-to-ghraib-independent1
The key figure at Abu Ghraib was a shadowy, “third country national” named John Israel. Here are excerpts from an article by Robert Fisk of Britain’s The Independent titled “The re-writing of Iraqi history is now going on at supersonic speed” (26 May 2004):
And let’s cast our eyes upon that little, all-important matter of responsibility. The actual interrogators accused of encouraging U.S. troops to abuse Iraqi prisoners at Abu Ghraib jail were working for at least one company with extensive military and commercial contacts with Israel. The head of an American company whose personnel are implicated in the Iraqi tortures, it now turns out, attended an “anti-terror” training camp in Israel and, earlier this year, was presented with an award by Shaul Mofaz, the right-wing Israeli defense minister…
A July 3, 2004 report by Britain’s BBC titled “Israeli interrogators ‘in Iraq’” was subtitled “The US officer at the heart of the Abu Ghraib prison scandal says she has evidence that Israelis helped to interrogate Iraqis.”
israelis-at-abu-ghraib-bbc1
Once again, how could such outrages have any other effect except to radicalize millions—against America?
And, like the invasion of Afghanistan and Iraq, the Jewish Lobby is completely to blame.
5. Support for the Syrian “Rebels”
When the so-called “rebellion” against the Syrian government first started, the Jewish Lobby in America and the Israeli state openly declared their support for the “rebels” and did everything in their power to ensure that the US government armed, financed and supported them.
Syria’s great “sin”, of course, was the fact that Basheer Assad is hostile to the Jewish racist tribalist state of Israel, and it is in the Jewish Supremacists’ interests to have chaos in Syria rather than a united enemy right on their borders.
As reported in the Times of Israel, all the major Jewish organizations in America “including the American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), the Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations, the Zionist Organization of America, Americans for Peace Now and the Anti-Defamation League” took part in lobbying efforts to incite the US government into supporting the rebels and even attacking the Syrian state with American armed forces.
TOI-ISRAEL-SYRIA-STRIKE
The largest Jewish lobby, AIPAC, was quoted as asking Congress to grant Obama “the authority he has requested to protect America’s national security interests”—without of course saying what those “national security interests” are.
“I would predict that the overwhelming majority of the American Jewish community will support the president’s decision on moral grounds and national security grounds,” Abraham Foxman, the ADL’s national director, told the Jewish Telegraphic Agency.
Fortunately, the Internet managed to undermine the Zio-lies about “chemical weapons” in Syria, and American military intervention was prevented. But they succeeded completely in arming and funding the “rebels” with enough sophisticated weapons for the “rebellion” in Syria to have dragged on long enough so that a recent UN Report has stated that over 190,000 people have now been killed in that country.
Once again, the Jewish Supremacists are behind all of the war-mongering against Syria.
In September 2013, a large number of senior analysts, CIA officers, senior U.S. military personnel, judges and even the Deputy National Intelligence Officer for the Middle East wrote an open letter to Obama warning that the “intelligence” being used to promote an attack on Syria is “dubious” because it comes from Israel.
An article which appeared in the New York Times of September 5, 2013, quoted Alon Pinkas, a former Israeli consul general in New York as follows about the “civil war” in Syria:
“This is a playoff situation in which you need both teams to lose, but at least you don’t want one to win — we’ll settle for a tie. Let them both bleed, hemorrhage to death: that’s the strategic thinking here. As long as this lingers, there’s no real threat from Syria.”
NYT-PINKAS
BBC-Syria-Deaths
And so the Obama administration, following its orders from the Jewish Lobby, armed the rebels—even though it was clear very early on in the “rebellion” that they were dominated by ISIS fanatics who beheaded and crucified Christians—and, incredibly, were literally mass-murdering cannibals. The invaders of Syria Zio-controlled America supported literally made videos of eating the hearts of their enemies.
Despite all this evidence, even the Christian Zionist leaders in America joined in with the Jewish Supremacists in demanding that the US government back the “rebels”—and hence it is now ironically tragic that these same Christian leaders are now decrying the nightmare which their Jewish Supremacist-directed policies have now unleashed in Iraq.
These five major events outlined above have together created a poisonous brew of hatred, extremism and murderous violence –and it is ordinary Americans like James Foley—among thousands of others—who have been called upon to pay the price for the Zio-blood lust.
When I was fortunate enough to visit Syria, I met with all the major Christian and Muslim leaders. All of them supported the government, and were well aware of the grave threat posed to them by Islamist extremism.
It is doubly tragic to think about what has happened to them, and the Christians in Iraq, since then. They have been murdered, exiled, forced to convert to Islam, and more. Many of these Christian Zionists also don’t know that large numbers–in some areas, up to a third–of the Palestinians were also Christians.
All the while, those blind Christian Zionists in America and elsewhere continue to support Israel, while it bombs and murders Christians in Palestine and its agents support the anti-Christian “rebels” in Syria and Iraq!
The truth is that the Christians who support Zionist power in the US are literally underwriting the massacre of Christians by ISIS and others. In fact, ISIS is a creation of the US government–because it is unlikely that the “rebels” in Syria would even have lasted this long in Syria had the Obama administration not been pressured by the Jewish lobby into arming them.
Let the whole world–and especially the Muslim world–know: what they perceive to be the actions of the”American” government in the Middle East, no more represents ordinary Americans than does the state of Israel represent the Palestinians.
Both America and Palestine are occupied, by the same Zio-Supremacists whose never-ending hatred, political manipulation and violence lies at the root cause of all the bloodshed we see around us today.