O scrisoare deschisă  neagă tot adevărul & religia  Holocaustului 

http://www.radicalpress.com/?p=6120

OpenLet2TruthDeniersHolocaustBelievers

O scrisoare deschisă către tot adevărul și Holocaustului deniers credincioși

Prin

Arthur Topham

22 august 2014

RPEditor400

[Editorului Prefață:

Ce stârnit această scrisoare deschisă pentru cei care încă mai cred în ceea ce revizionist istoric și autor Arthur Butz numit expirat “Hoax a secolului al XX-lea: Cazul împotriva exterminarea presupusă a evreilor europeni” (titlul cărții lui 1976 demolate pentru totdeauna Baza mitologic pentru ceea ce, în opinia mea, a fost, și rămâne cel mai colosale și pământ pericol se leaga de tot-au-fost-am spus omenirii) a fost un comentariu de la o persoană (Nick Inglis) a fost de mesaj pe care am avut Trimis la nivel local Quesnel, grup BC Facebook de tot ceea ce am fost membru la momentul respectiv.Acesta a fost standardul de “vinovat prin asociere” truc ca ambele evrei si lacheii lor amăgiți dintre neamuri, în partea de vest poartă mereu o ori de câte ori acestea nu smart-au nimic de a oferi la o dezbatere. În acest caz, tipul care a postat părea a fi un membru al Facultatii de Stiinte de la o universitate î.Hr., în zona de sud a provinciei. Având în vedere că autorul a modului Reprezentat ceea ce ar putea fi numit expirat un membru al intelectualilor Canada am simtit ca era timpul sa informeze pe cei de mentalitate Sale de câteva lucruri pe care ei au fost în necunoștință de cauză, cu vedere în eforturile lor de a susține această falsificare masivă care a afectat lumea de la 1945]

_______

Dragă Nick Inglis, Truth & Holocaustului deniers credincioși:

În timp ce în obținerea de foc de ieri m-am gândit cu privire la modul în data de 16 august ta pe grupul de FB Quesnel WTF În cazul în care ați avut am remarcat mesaj de-al meu, “Mă întreb ce consilier Thapar s-ar gândi fiind Utilaje alb ca o trimitere la suport negator al Holocaustului are. “

În afară de faptul că cuvintele tale au fost menite Evident, pentru a sugera “Vina de Asociația” între mine și Quesnel consilier Sushil Thapar, AȘA Reflectând prost pe consilierul, Acea parte din comentariul tau Nu a fost ceea ce am fost medita în timp ce cade pe gândacul pini -killed de-a lungul drumului Cariboo.

Se pare (de la clic pe aproape dvs. profilul FB ) pe care le-au început un nou loc de muncă cu Facultatea de Biologie de la Universitatea Kwantlen Politehnica din Surrey, BC Acesta a fost faptul că acest articol prins concentrarea mea și ma pus pe gânduri despre remarca ta in continuare Sus În ceea ce privește faptul că am nu cred in mitul 6 milioane și, prin urmare, sunt un prim candidat pentru etichetare ca un “negaționist al Holocaustului” de către evreii sioniști și cei care sprijină lor ca tine Psihopatia.

Ca cineva care pare a fi implicat în știință se ridică întrebări cu privire la motivul pentru care atât de rapid ar fi să facă an astfel de acuzație împotriva mea ce aussi ar fi cumpararea Into the “Holocaust” ficțiunea în primul rând, că Având în vedere profesia ta se bazează , pentru cea mai mare parte, pe motiv, logică și fapte demonstrabile injustement decât afirmații, acuzații, emoțiile și credințele (ca ciudat, de neconceput și de neînțeles cum ar fi acestea).

Ca un om de știință sunt sigur că trebuie să fie conștienți de locul pe care secolul al 16-lea italian fizician, matematician, astronom și filosof Galileo a găsit în El când a descoperit (datorită telescopului său design nou) că teoria predecesorului său Nicolaus Copernicus “, care Pământul și toate planetele se învârte în jurul Soarelui fapt injustement decât despre lume opusă – una care a postulat pământul era centrul universului nostru – a fost, de fapt, adevărat.

Trebuie să aussi fie conștienți de persecuție, rușinea și durata de viață încarcerarea Asta Galileo a suferit datorită mașinațiunile Bisericii Romano-Catolice Când el a refuzat să retracteze Poziția lui, toate de toate care se referă la acest fenomen secolului 20 Că evreii au, cu intenționată și răutate intenționată, forțat asupra lumii prin controlul lor de monopol a tuturor surselor majore de mass-media, cuplate cu influente lor excesive financiare și politica de peste națiuni occidentale și politicieni (AS are acum atât de evident devin evidente în cursul ultimei runde de genocid din Gaza În ce nici un lider occidental ” “a demonstrat curajul sau curajul de a emite și cere o oprire la sacrificarea inutilă a mii de bărbați nevinovați, femei și copii în special).

Acesta a fost Renaissance Nick Asta prima dat naștere la ceea ce numim acum metoda științifică – un timp, după secole de întuneric și de ignoranță, când mintea și spiritul de anchetă curios și sceptic omului în cele din urmă a izbucnit în opoziție deschisă la Autoritatea Apoi acceptate de zi.Fără această metodă de abordare Orice întrebări ipotetice și dovedindu-se cu fapte verificabile lumea ar fi avut loc încă în mulțime de superstiție și religios injustement speculații decât adevărul real.Având în vedere această nouă realitate ca lumea ADOPTAT cuptor acum peste o sută de ani am nu reușesc să înțeleagă modul în care, ca un om de știință, poate echivala (și justifica) chestionarul ILEGAL face de nimic; Fie ca este vorba o teorie științifică, un fapt acceptat-a naturii sau, chiar ficțiunea “6 milioane de evrei” care au fost gazați-la moarte și incinerat în cuptoare Apoi, în Territoire germană a ocupat timpul WW2?

Nu vezi că, în acest caz particular, de exemplu, 6 milioane de mit, pe care se confruntă cu excepția exclusivă a metodologiei științifice Toate care la profesia ta și toate profesiile științifice odihnă? De ce se face că, în acest caz unul, ești cumva ble de a suspenda înțelegere a metodei științifice de descoperire si il accept Dintr-o data, ea auzite și provensal născocit “dovezi” că guvernele, sub impactul un cult religios mic, poate legifera de fapt legi care-l acuzator an infracțiune Make la acest subiect sau orice altceva ficțiune pentru care contează? În cazul în care nu libertatea de gândire și să se joace ancheta in acest farsă diabolic? În cazul în care are bunul simț și elementele de bază ale cercetării științifice vin în? În cazul în care, în adevăr, nu face nimic logic sau rezonabil vin în joc atunci când cineva, fie un guvern de aur au grup religios (ca în cazul evreilor) sau an în parte, este de încredere pentru a face ilegal de a emite orice chestiune de istorie sau Orice eveniment sau orice altceva care ar putea fi teoretizat, variind de la științifică în sus prin ramurile de filosofie și artă la chiar apogeul spiritual de speculație teologică?

S-ar crede (și destul de logic) Asta în cazul în care orice declarație de proiect, de toate problemele miriadele considerat că omenirea a lungul istoriei, ar trebui să îndeplinească astfel de criteriu interzis prin lege și Be ar fi negarea lui Dumnezeu injustement decât un eveniment istoric pretinse asta A lacune Nenumărate în ea pentru a preveni o de la care s-ar Devenind acceptat de toată lumea (științific sau altfel) ca indiscutabil fapt de ani. În cuvinte –Alte suntem să rămână libere să emită existența Creatorului Însuși încă Imposibil să se întrebe, pe baza dovezilor științifice sau în alt mod, cererile frauduloase de evreii sioniști care, prin impactul puternic ponderat de pungă lor viclean și conspirație, plus și controlul lor de toate aspectele legate de sursele noastre principale de comunicare-au infiltrat nu numai cu succes asupra omenirii și aceasta se leaga Apoi, exacerbate de generații succesive de oameni de programare să-l accepte ca adevărul Evangheliei obiectiv-au reușit acum să ridice fapt, la apex de absurditate juridică prin fabricarea de legislația actuală în unele țări care face ilegal de a elibera ceea ce este, fără îndoială, ca cercetător Arthur R. Butz mod clar dovedită din nou în 1976 cea mai mare farsa a secolului 20?

Bineînțeles că știu de ce tocmai ai făcut asta cum stiu de ce evreii sioniști și statul Israel-au fost-sacrificare palestinieni și furtul terenurilor lor de peste un secol. Este, ca evreii, au declarat atât de des în trecut cu privire la lor de 6 milioane de mit, “în mod evident evident” Aceasta este intenția de a descuraja alte persoane de la orice asociere cu cei care, ca mine, refuză să accepte premisa inacceptabil și frauduloase de 6 milioane și de a separa și izola AȘA gânduri și idei și de opinii și de ani de cercetare intensivă noastre, astfel nu unul care va fi tentat să investigheze în continuare mai buni Numeroase alte persoane sau ceea ce I-au de spus despre oricare dintre problemele legate de faptul că viața politică sionismul a creat ARE ÎNTREAGA Tot ceea ce a secolului 20 și acum, vin la un cap, la începutul începuturilor 21.

Iată operandi dumneavoastră de operare și scenariul care le-ați alții cred:

Scopul principal al etichetarea unei persoane un “antisemit” sau un “negaționist al Holocaustului” sau un “negustor de ură” sau orice număr de –Alte epitete similare este, pur și simplu, demonizare pur și simplu. În cuvinte –Alte dacă puteți crea primul etichete cum ar fi cele doar aprobarea și apoi insufla lor circumscris și semnificații false în mintea publicului larg prin programare în masă (prin intermediul mass-media mainstream Toate care controlează evreii), apoi o dată acest lucru este, se opune stabilite AVÂND Orice altă Top pentru a stabili dovezi solide suport pentru orice acuzații pe care doriți pentru a face mai cu privire la o persoană, grup, organizație sau chiar de guvern pentru care contează, tot ce vă Boulot de a distruge prin defăimarea le pentru prima dată în scopul de a discredita Fie Caracterul lor și integritate aur Munca lor (de exemplu, Opposing Views).

Pentru a reveni la remarca inițial să vedem cum acest program de defaimare ar lucra shoulds fapt Urmat prin BE dumneavoastră.

Am trăit în regiunea Cariboo din British Columbia, Canada începând cu anul 1970 toate care se ridică la patruzeci și patru ani (cu unele absențe scurte). Din 1975 am trăit aici în mod constant de lucru și a ridica o familie și de a contribui la comunitatea locală într-un număr de moduri.

Zona Quesnel ARE salopete populație de aproximativ 30.000 de oameni de pe toate care nu este un număr, pentru a cunoaște sau a devenit cunoscut peste durata de aproape jumătate de secol. Din cauza înclinației mele pentru scris și interesul meu în politică și istorie, am-fost un colaborator permanent la ziar comunitate Quesnel lui, Quesnel Cariboo Observer În cazul în care, conform statisticilor, am câștigat o reputație pentru că au contribuit mai multe “Scrisori catre Editor” la acea publicare decât oricine altcineva în domeniul TIC 106 ani de istorie de publicare. De asemenea, am fost un cronicar-a plătit pentru publicarea Sami.

Civile Angajamente mele pentru anii locale domeniu-au beens aussi cu afaceri importante și care îndeplinește în folosul comunității în propria mea comunității locale din Cottonwood Tot ceea ce se afla 20 mile est Aproximativ orașului Quesnel. Am lucrat într-un număr de diferite profesii, de la predarea în școli cu cea a unui parc Ranger Supervizor de a fi alb și un constructor jurnal, proprietarul unei afaceri de tâmplărie înregistrate, precum și deține și conduce o afacere de publicare a înregistrat Cunoscut sub numele de Radical Press împreună cu a fi alb și exploatare a pus secretarul Asociației miniere Cariboo.

Pe lângă aceste activități am fost în politica locală participante activ la nivel regional, provinciale și municipale de guvern la momente diferite CU fugit pentru funcția de consilier al orașului Quesnel, precum și pentru poziția provincial MLA pentru CARIBOO circumscripție electorală de Nord.

În cuvinte –Alte nu am-a stat inactiv în ultimii patruzeci de ani mai mult. Este această moștenire a contribuțiilor comunitare și eforturile pe care încercați pentru a distruge de încercare, calculat și rău intenționat pentru a discredita munca mea de o viață, folosind tactici uzate de calomnie și calomnie și defăimare, toate Toate menite să calomnieze personajul meu și denigreze tot de eforturile mele de-a lungul deceniilor trecute cuptor.

Gol că nu e cel mai rău de ea. Tu ar trebui tale cu suflet josnic și dușmănos acuzații afirmații duce pe la toți cei cu care am relatii stabilite cu toata durata de viata mea aici, în CARIBOO. În cuvinte –Alte toți prietenii și asociații mei și cei care în cadrul comunității mele am avut relații cu sociale sau de afaceri de zeci de ani sunt toate de a anula Dintr-o dată asocierea lor cu mine acum, pentru că eu sunt un “negaționist al Holocaustului”, și nu să urmeze persoana I “ve-a fost toată viața mea. Nu ești în stare apucând intelectual enormitatea a ceea ce sunt de Încercarea de a face prin fals dumneavoastră, și, da, calomnie de ură?

Consilier Sushil Thapar-ați menționat în obiectivul dvs. vă cât de-au reușit să mai vorbim de restul Mulți consilieri și primari ai orașului Quesnel care l-am cunoscut și asociate cu și împrietenit în ultimii patruzeci și patru ani. Sunt Ei aussi de asteptat sa ma trateze ca și cum aș fi fost un paria Dintr-o dată și un lepros că cineva a măsurii ta mentală a dedus că eu sunt un “negaționist al Holocaustului”?

De ce nu a fost cu mult timp în urmă că am fost vorbind cu o singură formă de primarii Quesnel și a remarcat pentru mine, auzind că am avut-o a fost acuzat de “crimă de ură”, “De ce Arthur cum poate fi aceasta? Am întotdeauna cunoscută a fi o “pace și dragoste” tip sorta, una dintre cele mai vechi hippies care e mereu străduit să aducă-sociale justiție și fraternitate și Sisterhood și bun-simț de mediu înapoi la lume. “Au fost el și toate cifrele publice –Altele care știu să ia sfatul rău-intenționate și răul s-ar tot, are nevoie să fie, -Ai să mă vadă într-o lumină cu totul diferit și să accepte că au greșit beens despre mine toată viața lor și că, în realitate sunt doar un număr Bună, lipsit de valoare, ura-goale, evreu-urăște antisemit și, groază de orori, un “negaționist al Holocaustului”!

Și asta, Nick Inglis este pe termen lung și scurt de intențiile tale și tactica neglijent. Mai degrabă decât a-și apăra acuzațiile calomnioase făcute împotriva persoanei mele, prin oferirea unor afaceri importante dovezi pentru a demonstra ceea ce întemeiat este adevărul verificabil că e mult mai ușor să recurgă numai la punte înșelător sionist evreu de carduri frotiu de rahat în speranța deșartă că, indiferent de cele pe care le Cumva scoate se va lipi de mine și a nu fi nevoit să ofere surse credibile fapt operatorul dvs. la intențiile motivat pe furiș.

Așa cum am menționat mai devreme în acest articol dovada definitivă că așa-numitul expirat 6 milioane de Holocaustul evreiesc nu este nimic mai mult decât o fraudă fabricate se toate cuprinse în cartea lui Arthur R. Butz, The Hoax a secolului al XX-lea. Încă o dată am Sugerează umilință pentru tine si tot restul de adevăr contestatari și credincioșilor Holocaustului din lumea pe care o obține informații o copie a acestei cărți și a citit-o cu atenție. După ce a făcut acest lucru și sunteți încă convins că se poate infirma ceea ce domnul Butz afișate trebuie să fie Adevărul În ceea ce privește această înșelăciune Apoi, vă rugăm să împărtășesc concluziile dvs. cu restul solicitanților de adevăr ale lumii, au deja Cine Determinat veridicitatea acestui document incontestabil .

În Pace și Dreptate pentru toți,

Eu rămân,

Arthur Topham

 

Comentarii

 1. Punctul !! .. domnul Topham … dumneavoastră servi .. domnul Inglis, aur Poate doriți să cedeze meciul cu gratie în timp ce încă de încredere?

  In-mea-umil aviz, articolul dumneavoastră este absolut genial, de fapt, o capodoperă domnul Topham, vă mulțumesc.

  Vă rugăm să pune-mail inapoi la lista dvs. de corespondență și posta comentariul meu te rog.

   
 2. Stephan Williams spune:

  Arthur,

  Ești o gură de aer proaspăt în cei curați închis și acuzat, atmosfera fetid al urii calomnios, multe dintre noastre atât de îndoctrinați, propagă și ignoranți critici încearcă să ne cufunda în.

  Mulțumesc.

   
 3. Am aplauda Arthur Topham, și alții (Episcopul Williamson) -Ai ridicat probleme serioase Cine aproximativ 6 milioane mitul, el imediat Tot profitul cade în propria sa auto-provocate capcană Comparând cu mentalitatea de la înființarea științifice moderne cu cea a autorităților religioase la timp Galileo. Dacă el ar Dați principii științifice Sami dorește înființarea științifice moderne s-ar aplica la Holocaust la cazul Galileo, el ar vedea că Biserica au crezut intotdeauna a, pământul este în centrul universului și tot ce este în spațiu ( Inclusiv la soare), se învârte în jurul ei. În ultimii experimentele cosmologie fapt-Planck-au transformat vom TIC cap, pentru o plasează pe pământ cinstit în centru. Dacă acest lucru este adevărat, atunci Copernic a fost greșit, așa a fost Galileo (O astfel de dragă și erou de marii preoți din scientism) pământul este în centrul universului – geocentrismul – spre deosebire de erezia heliocentrismul. Deci, haideți să urmeze traseul de argumentul logic: dacă pământul este în centrul universului, atunci cineva trebuie să fi pus-o acolo; Acel cineva o numim Dumnezeu. Aceasta este esența reală de respingere știința modernă a revelației divine. Nu se bazează pe principii științifice de corectă Orice obiectiv de observație a fost de respingere filosofică a Cuvântului lui Dumnezeu, ei nu vor să se închine înaintea lor creator. (Citeste Robert Sungenis carte uluitoare “Galileo a fost greșită Biserica a fost dreapta”). Chiar și Einstein ar putea cu ușurință destul accepta cele două premise: Pământul este în repaus și universul se învârte în jurul ei, cu teoria heliocentrică, pe baza tuturor observațiilor astronomice. Doar el a crezut în modelul heliocentric ca el a fost un ateu și se montează cel mai bine filosofia lui ateu. Deci, autorul respinge fățiș învățătura Bisericii Catolice bazat pe citirea corectă a Genezei și învățăturile Părinților Bisericii timpurii pentru un renegat fly-by-noapte om de stiinta care au retras de fapt Teoriile sale înainte de a muri.Respectați credința universală în heliocentrismul, Bang Theory și evoluția propusă de către unitatea științific și universal predată în școlile și universitățile cu credințele fel de universal în Holocaust Big. Evreii dat lumii-au noul Golgota bazat pe o minciună – amintiți-vă Isus a numit-le un expirat, sunt fiii Diavolului tatăl minciunii – la adevărata Golgota În cazul în care bătrânii și Temple preoți ai forțat pe evrei în Ierusalim pentru a comite Deicide – Calea, Adevărul și Viața.Încă de la Răstignirea lui Isus Hristos pe care L-au respins pe Mesia, evreii-au plecat modul lor propriu de supremație rasială și ura față de Biserica Catolică. Este o ironie supremă că Fiul lui Dumnezeu, care iudeii au respins ucis și unul este cu Dumnezeu Unul în Treime care a creat universul ca el a revelat în Geneza. Credința fundamentală a Creației a încercat să disloce diavolul, este unul și Saami cu holocaustianity Toate care Poporul Ales căuta să distrugă o singură biserică adevărată că Mesia a creat derivat, și anume Biserica Romano-Catolică Sfântul.

   
 4. Rebecca Gingrich spune:

  Vă Arthur-mulțumesc foarte mult pentru adevăr. Din păcate nu-au-fost arderi de scopul planeta Cei angajament au fost comise de evrei, nu împotriva evreilor.
  Holodomorul este un exemplu și epurare a creștinilor de către bolșevici ruși (evreii) este un alt Review. Și, desigur, holocaustul întâmplă în Gaza din 1947 este cel mai recent exemplu.Scopul ca Adevarul nu îndrăznesc să se vorbească noi ar trebui să-l ignore și să se plece la minciunile care ne spun controlorii noștri.

   
 5. George Chisholm spune:

  Stimate Arthur;

  Este greu de a găsi Orice cuvinte mai elevate de laudă Asta haven’y beens deja Agricultura pentru a descrie strălucirea și greu lovind veridicitatea acestui fapt, cele mai recente, articol.Ești cu adevărat un erou pentru poporul canadian, în cazul în care numai shoulds se trezesc la ea. Tine-te de lucru bun prieten al meu.

  Mulțumesc-vă, mulțumesc-vă, de mulțumire!

   
 6. Frumos spus, Arthur. De la o minte iscoditoare Recenzii altul, ai putea realitate și bun-simț de care apartin ~ centru de rând din față. Am învățat-au-a lungul anilor, mai mult decât am, că teza malware creaturi doresc nimic mai puțin decât totalul dayelit eradicarea Gaza stil de toate memorie. Orice rămasă de amintiri contaminat, desigur.

  Este evident că modul israelian de a face război este distrugerea absolută la toate nivelurile.Nu-mi amintesc numele acestui tip de război Annonce Ei și Agricultura vizează în Liban.Practic, ucide și distruge totul până nelocuit. A fost scară mai mică, aceasta este ceea ce ei încearcă să facă pentru tine.

  Ei nu vor câștiga cu tine. Sufletul vostru este de neatins lor ..

   
 7. Jim. Vă mulțumim pentru comentariile dumneavoastră fel. Voi adăuga adresa dvs. de email pentru a lista mea.

   
 8. Mulțumesc Stephan. Descrierea ta de la moartea manca psihopați est aussi foarte foarte bun.Încercarea de ori, într-adevăr.

   
 9. Intotdeauna am admirat talentul scris, și de data aceasta am fost placut surprins de faptul că
  Au fost de încredere pentru a rezista tentației de a descrie membrii divinitate scaun sculptură
  Până la compusul cult de strunjire împărtăși răspunsul dumneavoastră cu un cuvânt care se potrivește la o em T …
  de rahat.

  Isus nu a fost trimis la “evrei” sau micul tara de rahat Talmudia.

  Cunoașterea Adevărul nimeni nu trebuie să creadă minciuni … Isus a spus că este ceea ce ne face liberi,
  eliberat din robia {datorie} a toate minciunile și dublu-vorbesc “limba păsărească evreiesc” sau
  TOTAL WAR de sinagoga lui Satan împotriva “Non-evreii” … goy.

  Nici o cantitate de tipărire valută sau repetarea de minciuni va schimba adevărul … dacă .Chiar
  300 de milioane de idioti profesional STUPID repetat o mie se afla o zi pentru o lună
  în picioare într-o găleată cu apă de la gheață … trăim Talmudvision.

  aceasta este opinia mea că vindecarea pentru lume este, de fapt, de 6 milioane de “evrei” a fost pus în
  Sobe de adevarul … ca Isus vorbește despre în Matei 13:. 39-42 …!

  Sper că veți găsi o pepită 20 uncii data viitoare te duci de prospectare …

  Păstrați Crown ta

   
 10. Stimate Rebecca,

  Da, sunt absolut corecte. Evreii-au încă pentru a experimenta un holocaust de propria lor, deși s-ar crede că acțiunile lor se simt lăsat pe dinafară și-au o dorinta profunda pentru o astfel de experiență.

   
 11. Salut George,

  Acum sunteți desemnat în mod oficial manager de PR cap pentru RadicalPress! :-) Multumesc pentru cuvintele tale dragul meu prieten. Am fost împreună în mijlocul acestei lupte pentru ultimii 15 ani și săbiile noastre sunt în continuă alb stimulat de experiență și perseverență. Vom birui acest rău.

   
 12. Mulțumesc Noor. Da, a observat cel de-a lungul tezei de sataniști psihopatice și Acțiunea lor josnic e greu de imaginat ceva pe fata mai rau planetei. Faptul că ei sunt acum efectuarea de stagiu mondial și adoptarea de boala lor și cruzimea lor, înainte de toate ochii planetei cu dispreț necondiționat și fără inimă și calculate pentru ceea ce oricine altcineva crede-este penultima exemplu de cat scăzut speciei umane poate coborî (presupunând că acestea sunt a speciei umane, desigur).

  A fost una dintre temele principale de funcționare prin carte Douglas Reed, Sion. Distrugerea și mai mult distrugerea și sacrificarea nevinovați de pretutindeni. Nu Dumnezeu iubitor ierta vreodată ar Astfel de acțiuni dement. Roadele lor sunt otravă și tot ce sup la masa lor vor muri în același fel. Acum e doar o chestiune de timp și mai mult puterea și conștientizare.

   
 13. Multumesc Anthony. :-) Voi atârna pe la ea. Îngerii lui Dumnezeu sunt cu siguranta ori fac aici în timpul activității lor tezei. Ne putem alătura tot în și pune umerii noștri la volan.

  Și da, a 20 uncii Ar fi frumos injustement pepită de acum. :-)

   
 14. Paul Dale. I shall try to reply to your post once again. My web host moved my site on to a new server today because it was being attacked too much by the Z’s and it still appears to have a few kinks in it. I’d written a long reply and when I went to post it…bingo! it disappeared. I appreciated your comments and although I can’t agree with your Earth-centered universe I do agree with much that you wrote. The RCC is under heavy attack as you likely are aware ever since Vatican II. The Jews have basically usurped the power and the current pope is living proof of it.

Advertisements