Este acest guvernul dumneavoastră? Pentru că nu e al meu

De John Kaminski

http://therebel.org/en/?option=com_content&view=article&id=783558:world-war-3-anyone&catid=138:kaminski&Itemid=3016&utm_source=newsletter_2206&utm_medium=email&utm_campaign=john-kaminski-society-splitting-at-the-seams

pseudoskylax@gmail.com

http://therebel.org/en/kaminski

Ei au spus minciuni despre Siria și ei s-au dovedit a nu fi adevărat. Acum, ei spun minciuni despre Ucraina și Rusia, și se va dovedi a nu fi adevărat. Singura problemă este, vor începe al doilea război mondial 3 în același timp, ca ulii din Congres și lingușitori în mass-media sunt centuri de protecție la biți pentru a vedea bombe începe în scădere.

Este acest guvern dumneavoastră? Pentru că nu e sigur a mea. Ar trebui să fie obiectivul de fiecare decent american de a răsturna acest guvern prezent, deoarece crimele pe care le continuă să se angajeze sunt sigur de a distruge Statele Unite ale Americii.

Evreu-rula SUA a fost gata pentru a incepe WW3 atunci când au fost spus acele minciuni despre Siria acum câteva luni, până când au fost dejucate de sugestia lui Vladimir Putin și acțiune Bashar al-Assad și a trebuit să se retragă încercarea de a da Assad tratamentul Qaddafi. La scurt timp după aceea, Assad are 98 la sută din voturi în alegeri monitorizate de onestitate de către toată lumea și fluaj gasca evreu SA a avut de a transforma huligani au angajat în ISIS și reporniți războiul din Irak.

Acum avem Israel și America criminali punerea huligani evreu care se ocupă de patetice ucraineni care încearcă cât pot de bine pentru a ucide cele mai multe dintre propriile lor rezidenți în partea de est a țării, deoarece acestea sunt într-adevăr rusi care sa întâmplat să trăiască într-un Zona care a fost declarată ca fiind parte din Ucraina în anii 1950.

Și acum avem un avion cu reacție care arata suspicios de mult cu avionul care a plecat în urmă cu luni în lipsă în Malaezia, plin de cadavre, doborât de avioane din Ucraina, în conformitate cu un controlor aerian spaniol în Kiev, și avem toate flunkie politic fascist în Washington și fiecare achitat curvă lingușitor la televizor spunând Rusia a făcut-o, iar acest lucru este un motiv bun pentru a începe al doilea război mondial 3.

Avem președintele nostru mulatru mizantrop in vacanta din nou după ce a refuzat să meargă la frontiera pentru a vedea mizeria el a creat în mod deliberat de publicitate pentru însoțitori cu șase luni înainte de a însoți minorilor peste graniță, în Statele Unite ale Americii. Biletele de avion și de autobuz au fost deja distribuite pentru a dispersa aceste boli poartă arici la toate părți ale Statelor Unite ale Americii ca o parte foarte inteligent a modelului destabilizare evreiesc, care garantează o majoritate solida de alegatori Democrat în alegerile din viitor, astfel încât țara va fi condus în permanență de către alegătorii care doresc o plimbare gratuită din partea guvernului, mai degrabă decât de lucru pentru a construi propriile lor vieți. Puteti vedea aceste huligani întuneric jupuit aliniat lângă cele mai multe birouri de asistență socială de-a lungul interiorul orașelor, dornici de a ridica controalele guvernamentale care le-au fost convinși de către președintele lor că au dreptul de a.

Acestea sunt aceleași imbecilii care doresc reparații pentru sclavie, atunci când, în realitate, acestea ar trebui să fie trimiși înapoi în Africa, împreună cu Obama și consilierii săi evrei și negri comuniste, în special cele cu privire la Curtea Supremă de Justiție.

Și vorbind de Africa, Jane Burgermeister, un proeminent avocat european de sănătate, a menționat că un pasager pe această nefastă MH-17 zbor, purtătorul de cuvânt al Organizației Mondiale a Sănătății Glenn Thomas, a fost trecut de rețea rezista distribuția globală a virusului Ebola din proiectul de lege Gates a finanțat laborator în Sierra Leone.

Am Planned Parenthood purtatorilor de cuvant a trimite tineri la librării X-evaluat pentru a studia pe perversiuni, deoarece guvernul le-a dat un grant special pentru a face doar asta.

Am un surplus de arme de război face să fie distribuite la departamentele locale de poliție în zonele scăzută a criminalității și poliția încearcă la fel de greu, deoarece acestea pot să creeze crimă, astfel încât acestea să le poată utiliza. Păstrați animalul dumneavoastra de companie în casă.

Este acest guvern dumneavoastră? Pentru că nu e sigur a mea.

Doar verificat știri pe CNN și ei nu acoperă masacrul din Gaza, dar ele acoperă un miting pro Israel din New York City. Dacă oamenii reale decid vreodată să pună capăt acestei boli evreiesc și poate relua guvernul nostru de criminali evrei care o controlează acum, ca noi facem praf Tel Aviv ar trebui, probabil, nuke New York și Londra, de asemenea.

Ai nevoie pentru a obține povestea direct de pe cel mai recent invazia Gaza. O săptămână înainte de aceste trei copii evrei au fost uciși presupune, un general israelian a prezis acest eveniment specific s-ar întâmpla.Masina care a luat copiii au avut plăci israeliene, aparent ceea ce înseamnă că a fost un evreu care a luat de autostopiști. A fost nevoie de 18 zile pentru a găsi copii, un număr de semnificație în misticism evreiesc.

Hamas a negat răpirea. Israelian nu a așteptat pentru probe. Acesta a creat întregul eveniment ca un pretext pentru a ucide mai mulți palestinieni. Hamas a fost inițial creat de către Israel. Așa-numitele rachete Hamas presupune incendii la Israel nu sunt nimic mai mult decât pocnitori mari. Ei nu lovit ceva și cineva care este ucis de ei este mai mult de accident decât design-ul. Rachetele Hamas sunt în mod clar o scuză subțire pentru Israel de a da vina pe un inamic Hamas, care este într-adevăr controlată de Israel în sine.

Și Israel se preda aceste tactici teribile la forțele de poliție americane. Nu am nevoie să-ți spun cât de comportamentul poliției americane s-au schimbat.

Știi mai au dreptul la un avocat. Puteți fi păstrate în închisoare pe termen nelimitat, fără taxe. Prietenii și rudele nu se va spune unde te afli.

Guvernul, după cum știți, a cumpărat tot ce muniție. Chiar și Departamentul Parcurilor este acum pe deplin înarmat.

Guvernul se fura viețile oamenilor din cauza a ceea ce spun ei pe Facebook. Atât de mult pentru libertatea de exprimare.

Dacă nu ne luăm măsuri împotriva acestui guvern evreiesc controlate totalitar, care a luat drepturile tuturor americanilor care nu sunt bogate și în la decolare evreiesc, zilele noastre sunt numărate, și cu toate aceste crize convergente pe un punct de fierbere de la care se va fi nici o soluție, că numărul nu mai este foarte mare și este în scădere pe zi ce trece, probabil cu ora.

Avem nevoie de a dispune de acest guvern, ambele părți, întregul Congres, pentru că ei sunt criminali și ucigași care au grija doar despre menținerea puterii lor corupt, și le pasă nimic despre viețile oamenilor pe care pe care ar trebui să fie protejarea, dar în realitate sunt ruinarea, jefuind, și uciderea.

John Kaminski este un scriitor care trăiește pe coasta Golfului din Florida, încercând în mod constant să dau seama de ce ne distrugem pe noi înșine, și identificarea unui sistem de credinta corupt ca motorul de deces noastre. Depinde numai de contribuții din partea cititorilor, vă rugăm să sprijine munca sa de e-mail: 6,871 Willow Creek Circle # 103, North Port FL 34287 Statele Unite ale Americii.

 

http://web.archive.org/web/20040323232319/http://johnkaminski.com/

Advertisements