Comportamentul de barbari

http://therebel.org/en/?option=com_content&view=article&id=779334:the-behavior-of-barbarians&catid=138:kaminski&Itemid=3016&utm_source=newsletter_2206&utm_medium=email&utm_campaign=john-kaminski-society-splitting-at-the-seams

Evreii s-au DISTRUS CE AMERICA folosit pentru a fi

DEPRAVARE FĂRĂ INIMĂ ESTE NOUA NORMA AMERICAN

Cel mai remarcabil – și dezgustător – declarație pe care am auzit în ultimele săptămâni a fost declarația prin noul haiduc prim-ministru evreu a Ucrainei de asteptare ruși locuitorii vorbind despre partea de est a țării “subumane”. Acest lucru nu numai a mers bine cu politicile de ex-președintele penal al Ucrainei Iulia Timoșenko, care a sfătuit folosirea armelor nucleare împotriva acelorași rezidenți vorbitori de limbă rusă din estul Ucrainei, dar a avut dreptate în conformitate cu preferințele evreiesc de a face cu non-evreii din întreaga lume .

Omorâți-i, apoi fura proprietatea lor și îi furnizează toate la prieteni care au ajutat faci uciderea.

Această atitudine mi-a amintit foarte mult de așa-numitele rebelii care au afectat Siria pentru ultimii ani.Imaginea care se lipeste in capul meu de la această dramă este de o tanara care a fost violată de 20 sau cam asa ceva de aceste haiduci, care a fotografiat-o și devastat trupul lipsit de viață, cu un crucifix blocată în gura ei, fără îndoială pentru a trimite un mesaj necredincioși creștini care sunt la mare risc în această parte a lumii, sau poate peste tot în lume.

În această vârstă de indiferență față de atrocitati de nedescris care au loc zilnic, simpla observarea acestor două evenimente pe cont propriu mi-a facut destul rau doar pentru a fi evenimente care nu ar trebui să fie comise de ființe umane.

Dar lucrul care mi-a facut chiar mai bolnav la stomac mea a fost că autorii acestor crime psihopatice au fost cumpărate și plătite de către guvernul Statelor Unite, care, la rândul său a fost executarea ordinelor de evreii din Israel, care controleaza comportamentul politicienilor americani ca precum și acțiunile armatei americane, precum și comportamentul de haiduci se angaja să destabilizeze guvernele care încearcă să strice. Din fericire, în Siria au eșuat, până acum.

Prin manipulări sale, America este comiterea de crime oribile care americanii, am fost întotdeauna învățat să lupte țări care au prezentat acest tip de comportament. Acum este SUA care prezintă acest tip de comportament barbar, iar dacă nu o fac ei înșiși, apoi angajarea sărace huligani din toată lumea de a face acest lucru pentru ei. Știu de acum că aceasta este un fel de o poveste veche, ca de acum oricine cu un creier își dă seama că 9/11 a fost un eveniment fraudulos care a dat nebunii care controlează pârghiile de putere dreptul de a purta război perpetuu împotriva cineva care are ceva America de dorit să fure. Și, din moment ce SUA este extrem de controlată de evrei, care înseamnă orice țară din lume.

Acest model de bile-la-perete brutalitate a fost repetată de un număr grețos de ori, mai ales de la 9/11. Poate americanii recunosc sincer propriile atrocitati? Crimele drone de la nunti afgane. Fallujah. Benghazi. Iar acum oamenii din estul Ucrainei a fi ucis în propriile lor case de către propriul guvern, cu aprobarea elegant de guvernare a lui Barack Obama.

Dar ce se lipeste de fapt în gușă mea – și în craws de toată lumea care-i cunosc – este brutalitatea pur, nerespectarea pur de rușine și sfială, că președinții americani și Stooges lor din Congres a afișa pe o bază de zi cu zi pentru restul lumii. Americanii sunt direct responsabili pentru toate aceste măceluri, dar media, run-of-the-moara american, fie nu pretinde că știe despre aceste crime, sau, chiar mai rău, pentru că ele sunt atât de distras de propria lor trivia sens, într-adevăr nu Știi ce guvernul său este de a face la toți acești oameni nevinovați.

Daca America a pierdut vreodată supremația în lume, restul lumii ne-ar sacrifica fără un gând al doilea – și în funcție de modul în care ne-am comportat ca o națiune, ne-ar merita să fie sacrificate.

Acum, există un al treilea element pentru a adăuga în această ecuație de prost gust, un alt unghi din care, nu numai să se întrebe dacă America este merita sa lupti pentru, dar observația tulburătoare că oamenii care ar trebui să fie protejarea noi sunt, de fapt, facilitarea deces nostru . Nimic nu poate fi mai clar după această ultimă fiasco la granița cu Mexicul, unde există un program guvernamental planificat a emis mii de copii fără părinți, care apoi au fost distribuite imediat în toată țara de bilete de autobuz mobilat-guvernamentale americane.

Din moment ce părinții străini sunt prin lege posibilitatea de a participa copiii lor în SUA, acest plan de guvern sponsorizat garanteaza o inflație și mai rapidă a populației străin, care deja a destabilizat toate ale Americii serviciilor sociale și a sistemelor educaționale lui. Prin urmare, această importul deliberată a copiilor neatașate a avut ca scop sistemele sociale total copleșitoare din SUA, care sunt deja suprasolicitat la maxim.

Acesta este cel mai mare act de sabotaj trădare de către administrația Obama, deoarece au distribuit arme la bande de droguri mexicani, care acum ne-am afla sunt cuplat cu bănci din New York. <http://www.rollingstone.com/politics/blogs/taibblog/outrageous-hsbc-settlement-proves-the-drug-war-is-a-joke-20121213 > Faptul că nici o voce de protest a apărut fie din mass-media de masă sau de sistemul de justiție înseamnă că actul final al sabotaj a început, și noi toți suntem în pericol de guvern sponsorizat, pre-planificată haos.

Dar nici unul dintre aceste lucruri sunt știri reale. Nici unul dintre aceste acte inumane de comportament atroce, trădare obscen și de jos-of-the-baril perversiune sunt adevărata poveste.

Nu, povestea reală este nivelul de noroi la care populația americană a coborât, care permite presedinti americani de a acționa ca sefi ai mafiei și să faciliteze modul de sacrificare a celor nevinovați în scopul de a îmbogăți peste-the-lege pedofili evrei care sunt deja obscen bogat. Și cel mai rău de ea este, acest lucru nu este un fenomen nou.

De-a lungul secolului 20 și chiar înainte, poporul american au pus capul în nisip și să efectueze liderii lor atrocități colosale, iar apoi să le numesc ei înșiși eroi și răsuciți faptele pentru a transforma o crimă în masă în legitimă apărare nobil, de a transforma mișelesc premeditat crimă în eroism viteaz. În timp ce oamenii nevinovați își pierd viața lor și a bunurilor lor peste tot în lume, americanii ține capul ascuns în dispozitivele lor electronice și pretind că ei nu pot auzi țipetele de oameni care sunt uciși în fiecare zi.

Acești oameni goale în scenă evenimente festive pentru soldații care vin acasă în viață, și să încerce să închidă mintea lor pentru procentul mare de soldați care se sinucid imediat dupa ce au venit acasă pentru că evenimentele oribile și ipocrite le-au fost făcute pentru a indura le-au făcut deja în interiorul mort.

Evenimentele de urgență în Ucraina, Siria, Irak și acum din nou sunt doar mai mult de aceeași, o tradiție veche de un secol de ucidere în masă tors în fapte eroice ca americanii pretind nu se întâmplă pentru că meciurile lor de fotbal și turnee de tenis și numirile pe care le au la ținut care le face cu totul oameni artificiale sunt mai importante decât sângerarea și țipând ei sunt cauza de indiferenta lor.

Pentru procentul subțire de americani care sunt de fapt treaz, este imposibil să nu observi că această pierdere de respectabilitate – slide rapidă a culturii americane într-o auto-mutilare sadic a tuturor valorilor sale – este rezultatul direct al preluării evreiesc din fiecare aspect al vietii noastre, de la programa școlară care regurgitate falsificat istoria de masă pentru jargonul psihologic răsucite că valorile perversiune în normalitate la poveștile politice false că masa de camuflaj crimă ca apărării naționale.

Singura modalitate de a începe să se destrame aceste amăgiri care au condus specia umana departe pe drumul spre sinucidere în masă este de a identifica sursa reala de putere care este în mod deliberat ne conduce spre mormintele noastre. Atâta timp cât este ținută secretă și ne sunt ținute în întuneric, suntem condamnați și nu există nici o speranță pentru existența noastră a continuat.

Atât de puternic este de prindere evreiesc pe constiinta american astăzi că, chiar și cele mai populare scriitori se tem să se aventureze în această zonă interzisă a atașa numele criminalilor evrei pentru crimele care sunt comise. Crimele devastatoare ale instrumentelor derivate și executărilor silite, desigur, toate urmări înapoi la evreilor deținut Federal Reserve, care a jefuit averi americane pentru un secol întreg încă au rămas ascuns în spatele numelor aleatorii de diferite case de brokeraj.

Imposibilitatea de a numi aceste infractori evrei și le trateze așa cum merită să fie tratate înseamnă falimentul țării și eventuala pauperizarea și înfometarea marea majoritate a populației americane.

Daca poporul american sunt atât de vacuous încât acestea nu pot neutraliza propria lor conducere penal, atunci poporul american se merită, indiferent de restul lumii poate arunca la ei pentru a opri acest abuz sadic și abuz imoral al lumii.

Din păcate, înainte de care se poate intampla, cei mai multi americani vor fi eliminate de către propriii lor lideri pe care le-au pierdut controlul, fie prin pandemiile create în mod deliberat efectuate de către trupele de șoc nenumărate străin cu nerăbdare admise de politicieni care vor să dilueze electoratul american, sau de steroid- polițiști addled instruiți în Israel, care ucide cetățenii de rând care au comis nici o crimă.

Nu există nici o cale de atac la sistemul de justiție. Nu mai există nici o dreptate acolo. Numai lăcomia totalitar rămâne acolo, așa că nu trebuie să fie vinovat să fie condamnat (în cazul în care decid să încerci, nu doar te omor). Oamenii desemnați pentru a vă proteja sunt prea dispuși să mintă pentru a vă pune în închisoare.

Singura șansă de a inversa diapozitiv mondial în tiranie absolută este de a face cu cei care ne asupresc – evrei și curvele lor angajați și criminali – ceea ce de sute de ani s-au realizat cu succes la noi. Nici o altă politică va face.

Orice alt curs te va costa viața ta.

≈John Kaminski este un scriitor care trăiește pe coasta Golfului din Florida, încercând în mod constant să dau seama de ce ne distrugem pe noi înșine, și identificarea unui sistem de credinta corupt ca motorul de deces noastre. Depinde numai de contribuții din partea cititorilor, vă rugăm să sprijine munca sa de e-mail: 6,871 Willow Creek Circle # 103, North Port FL 34287 Statele Unite ale Americii.

http://therebel.org/en/kaminski

http://johnkaminski.info/

http://www.rudemacedon.ca/kaminski/kam-index.html

http://web.archive.org/web/20040323232319/http://johnkaminski.com/

Advertisements