http://theuglytruth.wordpress.com/2014/08/16/why-be-a-soldier-in-the-us-when-i-can-do-it-in-israel/#more-68337

ed nota-mai multe lucruri demn de remarcat cu privire la această story-

1 dacă orice altă americani au fost de a face același lucru și se lasă să se inlist într-un alt militar, și mai ales dacă ar fi militarii din țări precum Siria, Iran, Liban, etc, puțin, că s-ar întâmpla ar fi ca o astfel de persoană și-ar pierde lui sau a ei din SUA citizenship.The cel mai rău ar fi ca ei să fie perceput penal.

2 Amintiți-vă, că tipi ca el sunt peste tot. Allegience lor este de a Israel și la iudaism și că este ceea ce ei pot fi numărate pe să acorde sprijinul lor, ceea ce ne conduce to-

3 toate pot fi siguri că, după ce a primit formarea sa militară, el va fi abordat de către oricare dintre Mossad sau Aman (informații militare israeliene) și comandat să se întoarcă în Statele Unite pentru a acționa ca un spion pentru Israel, care va fi prea dispuși să facă.

În cuvintele lui spion evreu condamnat Jonathon Pollard, atunci când a fost interogat de către ofițerul care la arestat pe Însuși

… Guvernul SUA ar trebui să NICIODATĂ certificate de securitate pentru evrei, pentru că atunci când este solicitat, noi vom face tot ce se cere de la noi de către Israel ”  

Israel Hayom

Descinde dintr-o linie lungă de soldați americani, Josh Harris a șocat familia atunci când a anunțat că el a fost în mișcare în Israel și înrolarea în IDF • Acum, în Israel, el spune: “Eu sunt capabil de o zi a deveni șef de personal.”

“Un an în urmă, după o cină de familie mare, m-am ridicat și-a spus părinților mei și frații mei că am avut ceva important de spus, și că am nevoie de atenția nedivizată pentru câteva momente”, spune în vârstă de 19 de ani, Josh Harris , sclipirea din ochii lui ca evident ca accentul lui american. “Toata lumea a crescut liniște, și a ascultat. Apoi le-am spus că a decis să facă aliyah în Israel și să se înroleze în Forțele de Apărare Israeliene. “

Se pare că familia Harris a fost nepregătiți pentru bomba. Aceasta a fost o familie de militari care au trimis trei generații de tineri de pe la luptă în unele dintre unitățile de elită în armata americană. Tatăl lui Josh, Richard, este un evreu american care sa retras din forțele armate ale SUA, cu gradul de locotenent-colonel; mama lui, Jackie, este un creștin de origine coreeană. Josh Harris însuși a fost recent acceptat în patru academii militare, iar el a fost de așteptat să aleagă una dintre ele și să continue pe calea vieții părinții săi au planificat pentru el din ziua în care sa născut. Un sejur de patru ani la Academie, pe o bursă completă, l-ar fi dat o diplomă în științe, grad de ofițer, și un salariu de pornire de 3.000 de dolari pe lună.

Dar când Harris a început să asculte vocea interioara care a ținut spunându-i să emigreze în Israel, el nu a ezitat. Într-o clipă, el a renunțat la o viață de confort relativ și facilități în favoarea luptă uniforma IDF. Termen de șase săptămâni, în vârstă de doar 18 ani, el ambalate bunurile sale în trei valize, rămas bun de la familie și prieteni în Virginia, și a lăsat totul în urmă. În noiembrie anul trecut, el sa mutat în Israel, singur.

“Mama mea mereu a strigat”, a spus el. “Ea îmi spunea cât de mult o să mă dor. Frații mei au fost în stare de șoc, dar ei m-au sprijinit în totalitate, și, în mod surprinzător, așa că a făcut tatăl meu. El mi-a spus: “Aceasta fie va fi cea mai mare prostie sau cel mai bun lucru pe care îl vei face vreodată în viața ta, și am sentimentul că va fi cel mai bun lucru. Te voi ajuta cu tot ce ai nevoie. “

Dupa aproape 10 luni din țară, Harris se simte deja confortabil de asteptare el însuși un israelian. În trei luni, el va înrola în mod oficial. Scopul lui este de a obține acceptarea în elita unitatea de recunoaștere Sayeret Matkal.

Ne întâlnim la o cafenea din Gedera, doar două ore după ce a terminat o altă zi de instruire, la Ulpan ebraică-limba la Kibbutz Tzuba, lângă Ierusalim. El a trăit în kibbutz încă de la sosirea sa în Israel. El este dotat cu un crewcut US Marines stil. Fața lui dezvăluie moștenirea lui asiatic.

Doi ofițeri IDF așezați la o masă din apropiere. Harris se uită la ei cu admirație.

“În curând voi purta uniforma mine”, a spus el. “Inside, eu simt că eu sunt capabil de o zi a deveni șef de stat major.”

Războiul în curs de desfășurare în Gaza, sirenele de rachete, foc rachete, și chiar soldații care au căzut în luptă sporit doar motivația lui să se înroleze în armata israeliană.

“Am fost la înmormântarea soldatului singuratic Staff Sgt. Max Steinberg, de la Brigada Golani, care a fost ucis în Shujaiyya “, a spus el. “M-am simțit cât de puternic este de a fi o parte a acestui popor speciale. În Statele Unite, în cazul în care cineva moare, oamenii își exprimă condoleanțele și pentru a muta pe. Aici toată lumea vine împreună ca o familie. Peste 20.000 de oameni au venit la o înmormântare a unui soldat care ei nici măcar nu știu. M-am ridicat de lângă părinții săi, și ei au fost atât de mișcat. Acest lucru este ceva ce se poate întâmpla numai în Israel. “

Un băiat de la Springfield

Josh Harris sa născut la o bază militară în apropiere Springfield, Virginia, al patrulea copil al lui Richard și Jackie Harris. Părinții lui au întâlnit la Seul, capitala Coreei de Sud, la sfârșitul anilor 1980, in timpul turneului lui Richard de datorie acolo. Imediat după naștere lui Josh, Richard a fost din nou trimis la Seul, în cazul în care familia a locuit timp de trei ani. După aceea, s-au mutat în Germania, unde Richard a servit ca atașat militar.

Când Josh a fost de 5 ani, familia sa intors in SUA Doi ani mai târziu, părinții săi au divorțat. Harris are trei frati complete – sora Alexis, 26, un frate al cărui nume a refuzat să dea, 23, și fratele lui David, 21. El are, de asemenea, o mai mare fratele vitreg din prima căsătorie a tatălui său, James, 32, și trei mai mult de jumătate -siblings de la a treia căsătorie a tatălui său, toti acestia au nume israeliano-sondare – Sheri, 10, Tamar, 8, și Yaacov, 5 Părinții lui continuă să mențină o relație bună.

Datorită tatălui său, Harris și familia sa sărbătorit toate sărbătorile evreiești. Josh însuși a fost circumcis și a avut un bar mitzvah.

“Deși mama mea nu este evreu, ea urmează, de asemenea, obiceiurile evreiești”, a spus el. “De la o vârstă fragedă, am fost educat să iubească Israel.”

“Am crescut într-o familie de militari foarte strict, cu legile și limite clar definite, care nu sunt trecut. Am fost un copil foarte fermecător, dar am avut câteva oportunități să se revolte. Nu am mers la petreceri. Eu nu m-am dus cu prietenii pe timp de noapte, și n-am fumat. Lucrurile care au fost cele mai accentuate la domiciliu au fost studii și atletism. În scopul de a obține în Academia Militară, am nevoie pentru a obține note mari și să iasă în evidență în sport, așa că asta este ceea ce am făcut toată viața mea. “

Căpitanul echipei de rugby

Harris a făcut tot ceea ce era de așteptat de la el, și el a făcut-o ca la carte. Scopul principal a fost de a obține în West Point, Academia Forțelor Terestre din SUA. A fost un scop el atins. A studiat taekwondo, în cele din urmă atinge o centura neagra. În liceu, el a fost căpitanul echipei de rugby a școlii, care conduc la campionatul de stat de două ori. De asemenea, el a intrat în lupte, în cele din urmă a devenit căpitanul echipei școlii în care sportul, de asemenea. Ca în cazul în care nu au fost de ajuns, el, de asemenea, a concurat în competiții de cale. Previzibil, a terminat liceul cu numeroase premii și distincții.

“Dumnezeu ma binecuvântat cu foarte multe daruri, care m-au ajutat de-a lungul drum”, spune el cu sinceritate captivant. “Am primit note mari, eu sunt un atlet stand-out, și am capacitatea de a conduce.”

În ciuda strictețea educația lui, el nu are nici o critică pentru părinții săi pentru modul în care a fost crescut. Dimpotrivă, “a fost această educație pe care am primit ceea ce mi-a adus unde sunt astăzi, și eu sunt recunoscător pentru insuflare în mine valorile de excelență, persistenta, disciplina, și, în special, dragostea pentru statul de Israel. Așa cum am mai crescut, a devenit clar pentru mine că n-am văzut viitorul meu în Statele Unite. “

Decizia Harris “a face aliyah și se înroleze în armata israeliană nu a fost una bruscă.

“Știam că o să fie un ofițer în armată, dar de ce să fie una în Statele Unite, când pot să o fac în Israel? De ce nu ar trebui să efectueze un serviciu militar, care este de importanță și oferă mai multă valoare? De ce nu lupta și de a ajuta un popor de care eu sunt o parte și pe care o iubesc atât de mult? Am simțit că, dacă copiii din Israel sunt concentrați pentru că este obligatoriu, atunci este obligatoriu pentru mine, de asemenea, “a spus el.

“M-am gândit la asta pe tot parcursul liceului, dar am luat decizia o lună înainte trebuia să înceapă studiile în Academia Militară. Știam prieteni care au emigrat în Israel și mi-a spus cât de bine a fost aici. M-am dus la Internet și am început să ma uit la clipuri cu privire la Israel și armata și militarii. M-am simțit ca și cum ar fi arderea în mine. “

Ai fost surprins de reacția pozitivă din familia ta?

“Din punctul meu de vedere, a fost într-adevăr ca un miracol. Nu m-am așteptat atât de mult sprijin. Bunicii mei a servit ca ofițeri de armată în timpul al doilea război mondial. Unchiul meu este în armată, tatăl meu a servit în inteligență și în corpul de artilerie din armata SUA. Fratele meu mai mare, James, servește în marina. Alte Fratele meu, care este în linie pentru a primi o poziție clasificate, care este motivul pentru care eu nu pot să vă spun numele lui, a terminat West Point acum doi ani și în prezent servește în corpul de artilerie. Fratele meu, David, care are 21 de ani, este un ofițer care servește pe o bază aeriană în Alaska. De fapt, sora mea, Alexis, este singurul care nu publicării în armată. “

Harris a fost adus în Israel de Nefesh B’Nefesh, un departament al Agenției evreiești, și Garin Tzabar, organizația care operează sub auspiciile Mișcării cercetași. Ei au lucrat în colaborare cu Ministerul de absorbție de imigranți. În afară de cele 30 de minute de nervozitate și teamă în timpul pe care oficialii Agenției evreiești au întârziat în el Întîlnire la aeroport, de tranziție Harris “a fost una buna. El a primit deja cartea de identitate albastru la aeroport. De acolo, el a călătorit direct la Ulpan kibbutz, împreună cu alte imigranții nou-sosiți.

În ultimele 10 luni, de rutina sa a constat într-o zi plină de predare ebraică, urmată de o zi plină de muncă pe kibbutz. În zilele care a ieșit în câmp, el a fost însărcinat cu munca de grădinărit și de întreținere. În fiecare dimineață începe cu discuții despre cele mai recente știri. O dată pe lună, elevii sunt luate pe o excursie.

“Instrucțiunea a fost destul de intens”, a spus el. “În fiecare zi, ea va dura opt oră drepte. Nu a fost ușor. La sfârșitul zilei, am avut o mulțime de teme pentru acasă care aveam nevoie pentru a obține făcut. Chiar și munca am făcut pe teren, sub soare, a fost greu, dar eu nu sunt răsfățat. Ea dă-mi un sentiment bun, un sentiment că am făcut ceva util. Uită-te la cât de multe vezicule am pe mana mea. “El zâmbește în timp ce-mi arată palma lui, acoperit cu zgârieturi și urme.

În timpul primei sale de șase luni în Israel, Harris a primit 2.500 de sicli (720 dolari), de la Ministerul de Absorbție de imigranți. În prezent, el nu are nici un venit, cu excepția 450 shekel (130 dolari), bursa pe care le-a primit de la Agenția Evreiască de la sosirea lui.

“Primesc de la timp, chiar dacă tatăl meu ma ajutat un pic”, a spus el. “Toate în toate, nu am o mulțime de cheltuieli, pentru că nu am o mulțime de timp liber. În fiecare săptămână, sunt la kibbutz. Pentru Ulpan și pentru regimul de viata, am plătit o taxă de școlarizare simbolic de 5.000 de sicli pentru perioada tot de 10 luni, deci nu e chiar așa de rău. Noi gestionăm. “

Loving shawarma

El își petrece puținul timp liber are în Ierusalim, unde se întâlnește cu prietenii săi americani care s-au înrolat deja în IDF.

“Chiar îmi place Zidul de Vest”, a spus el. “Dar am bucura, de asemenea, doar de mers pe jos în jurul în orașul vechi și mănâncă shawarma. Ar trebui să scrie că e mai delicioase bucate în jurul, chiar mai gustoase decât falafel. Eu nu merg la fel de mult la pub-uri și baruri, pentru că eu nu fumez și nu beau. “

Dar care este locul pentru a satisface fete israeliene.

“Din când în când, fetele se apropie de mine, dar nu am timp pentru asta acum. Vreau să întâlnesc o fată israelian care nu este mereu în căutarea de a merge la baruri și petreceri. “

El a înțeles imediat mentalitatea israelian, cu toate că el este mult mai puțin îndrăgostit de muzica local. Când a fost întrebat ce iese în evidență cel mai mult în rândul israelienilor, el răspunde imediat: “Ritmul rapid de viață aici, și lipsa de răbdare pe care oamenii au, dar îmi place. Se potrivește personalitatea mea. Când am vizitat SUA recent, am primit într-adevăr supărat în picioare, în linie în liniște și cu răbdare. Am nevoie să aștepte în mod constant și să aștepte. Aici, totul este rapid, modul în care aceasta ar trebui să fie. “

Ați întâmpinat crize personale, deoarece a ajunge aici?

“Nu chiar”, a spus el, râzând. “Deși mi-e dor mama de gătit și de ciocolată cu aromă de mentă, care se poate obține numai în SUA, dar viața mea este în întregime aici. În urmă cu două luni, am zburat în SUA pentru ceremonia de absolvire a fratelui meu de la Academia Forțelor Aeriene în Colorado. La fel de mult cum am crezut că am ratat SUA, când am fost acolo, am vrut doar să mă întorc acasă la Israel. “

Garin Tzabar aduce aproape 100 de tineri americani în Israel chiar înainte de recrutare lor. Ei se vor alătura alți 230 de tineri care sunt deja aici. În următoarele trei luni, acestea vor fi puse printr-un proces de absorbție expedite care va include un trunchi de Ulpan ebraică-limba. În luna noiembrie, se vor înrola.

Programul Garin monitorizează tinerii din momentul în care sunt reperat în străinătate. Aceasta îi ajută să se pregătească pentru trecerea la Israel și studiile ebraică, și ea, de asemenea, îi asistă în procesul de înrolare, precum și în timpul serviciului lor IDF. Recent, organizația a introdus, de asemenea, un program de orientate spre adulti care au finalizat cursul Garin și au nevoie de ajutor în soluționarea în Israel, fie prin a găsi de lucru, câștigând un grad academic, și chiar găsirea iubirii.

Harris este în prezent în procesul de trecere de la Kibbutz Tzuba și într-un apartament spațios în Raanana, care a primit-chirie gratuit de la Garin Tzabar pe întreaga durată a serviciului militar. El va fi locuit acolo cu alte trei tineri din SUA, care au făcut aliyah împreună cu el, în scopul de a înrola. El va continua studiile evrei într-o Ulpan în Raanana până la data lui de inducție.

“Pe măsură ce data se apropie, am obține mai mult de excitat”, a spus el, cu ochii încă o dată spumante. “Eu pot imagina de fapt uniforma pe corpul meu, cizme rosii si bereta roșie pe umărul meu. În scopul de a înrola în parașutiștii, am nevoie pentru a ajunge la un anumit nivel de competență în limba ebraică, așa că am de gând să muncesc din greu în Ulpan pentru aceste trei luni. De asemenea, am nevoie pentru a lua un examen fizic, dar eu nu anticipa probleme unice acolo. În general, eu sunt intr-o forma excelenta. “

Cu situația actuală nu este atât de ușor, nu sunt părinții tăi speriat?

“Chiar dacă ar fi, nu m-ar spune. Ei știu cineva grijă de mine. Ei spun că în cazul în care ma făcut să iasă din casă și a familiei mele în SUA și emigreze în Israel în pace, atunci se pare că am o, funcție mai importantă mult mai mare să-și îndeplinească aici, așa că nimic nu se poate întâmpla într-adevăr la mine. Mă simt, de asemenea, în acest fel. Nu mă tem deloc. “

Te-ai gândit că s-ar putea să nu fie capabile să reziste la rigorile serviciului militar?

“Această opțiune nu există pentru mine. Pur și simplu nu există. Când am fost în Statele Unite, am luat parte la un pre-proiect de tabara de pregatire, care a fost condusă de pușcașii marini. Acestea sunt traininguri foarte intense, atât fizic, cât și mental, și așa cred că știu ce sa se astepte. În plus, o mare parte din dificultatea este de ordin psihologic. Știu că eu sunt foarte puternic. Nu uitați că în creștere cu un tată care era un comandant în armată a avut, de asemenea, efect. “

Vei încerca să convingă familia să meargă pe urmele tale?

 

“A fost mereu visul mamei mele de a face Aliyah. Sper foarte mult că ea va veni aici în curând. Tatăl meu și frații mei sunt, de asemenea, încep să cred despre ideea serios. În ceea ce privește frații mei mai mici, nu am nici o îndoială că într-o zi se va înrola în armata israeliană. Ei vorbesc deja despre asta. “

Advertisements