va recomand pentru inceput un site incitant :

http://www.lovendal.ro/wp52/

dupa care va rog sa cititi (faceti-va timp si sa rasfoiti “paginile”acestui site fabulos)

Adevărul din spatele condamnării lui Voiculescu: în lume există o Ocultă extrem de puternică care se debarasează de oligarhii intraţi în dizgraţie!

Illuminati Dan Voiculescu

http://www.lovendal.ro/wp52/adevarul-din-spatele-condamnarii-lui-voiculescu-in-lume-exista-o-oculta-extrem-de-puternica-care-se-debaraseaza-de-oligarhii-intrati-in-dizgratie/

Pentru că am primit foarte multe mesaje şi emailuri pe tema zilei “condamnarea lui Voiculescu”, am să încerc să răspund la toate prin acest articol, care, de altfel, se vrea a fi foarte scurt. În primul rând, eu încerc să mă detaşez cât se poate de mult de zona politică şi să abordez subiecte mult mai interesante. În al doilea rând, am observat astăzi, dar şi zilele trecute, o ură inimaginabilă care s-a format în societatea românească, aspect care îi divide pe mulţi dintre români. Ce patimi la unii! Ce se bucură unii de răul altora! Cât de mult le place altora să se victimizeze! În al treilea rând, din tot ceea ce am citit pe site-uri şi am văzut la televizor, nu am observat la niciunul vreun punct de vedere neutru, filtrat prin ochii unui observator neutru.

Eu încerc să fiu cât mai neutru în această temă, cu toate că aş avea toate motivele să nu fiu imparţial. În primăvara anului trecut (2013), site-ul Antena 3.ro a început să îmi fure câteva articole de pe site-ul meu, fără a mă trece pe mine drept sursă (vezi articolul Rog unii redactori de la antena3.ro şi decenews.ro (site-ul lui Bogdan Chireac) să nu-mi mai fure articolele, fără să treacă sursa!). În octombrie 2013, Mircea Badea de la Antena 3 a făcut două emisiuni în care mi-a ironizat site-ul şi articolele de pe el. Ţinând cont de toate acestea, ar trebui să-i urăsc pe cei de la Antene şi pe patronul lor spiritual, Dan Voiculescu. Dar nu o fac, pentru că pe mine nu mă interesează ca patimile şi urile personale să le expun public pe site. De aceea, am să vă spun în continuare punctul meu de vedere, ca observator, asupra acestui eveniment, bineînţeles, din punct de vedere conspiraţionist.

Nu cred că un mogul cum este Dan Voiculescu putea fi judecat “imparţial” de nişte judecători, fără ca aceştia să primească nişte ordine precise de undeva. Nu există “independenţa justiţiei” nicăieri în lume, decât în cazurile mărunte (aşa zisele găinării). În cazurile mari de judecată, când se află în joc zeci sau sute de milioane de euro, când e vorba de oameni puternici, oameni politici şi bogaţi, va exista întotdeauna o forţă puternică şi ascunsă, care va da ordine, în funcţie de propriile beneficii. Dacă în Italia veţi vedea un mare mafiot condamnat, să ştiţi că nu e o victorie a “independenţei justiţiei împotriva mafiei”, ci pur şi simplu de eliminare a unui mafiot de către o mafie mult mai puternică şi suverană în lume. Poate că mafiotul condamnat a făcut parte sau a colaborat cu structura ocultă care ne conduce din umbră, dar, la un moment dat, a devenit indezirabil în Ocultă (s-au certat de la împărţirea banilor, a sferelor de influenţă sau alte lucruri). Mafiotul respectiv putea fi lichidat fizic (ucis) sau târât într-un proces ruşinos.

Aşa stau lucrurile în lumea de azi; mă repet, din nou: nu există “independenţa justiţiei” în cazurile mari de corupţie. Acum, să nu credeţi că plâng de mila mafioţilor sau a corupţilor bogaţilor – îşi merita soarta, dar trebuie să ţinem cont de faptul că dreptatea, justiţia, o face Oculta, nu de dragul dreptăţii, ci pentru a-şi pedepsi “fiul risipitor”. Cred că lucrurile stau asemănător şi în cazul lui Dan Voiculescu: probabil că este vinovat (habar nu am), dar sentinţa nu a fost dată de doi judecători tineri în numele justiţiei, ci le-a fost livrată de Ocultă. Mogulul Voiculescu a stârnit indignarea Ocultei (dintre-un motiv necunoscut nouă) şi a trebuit să fie pedepsit. Şi nici măcar Băsescu nu are vreun amestec în această sentinţă, aşa cum se victimizează unii că ar fi victimele “sistemului băsist”. Băsescu e prea mic pentru Ocultă, şi, dacă aceasta va considera că nu va mai avea nevoie de el, îi va veni rândul şi actualului preşedinte.

Nu ştiu cine face parte din Oculta românească (parte a Ocultei Mondiale), dar gândiţi-vă cine nu a fost atins deloc de nicio anchetă a justiţiei în ultimii 25 de ani. Vă dau doar două nume: Isărescu şi Ţiriac, dar asta nu înseamnă că am şi probe pentru a susţine că ei ar face parte din Oculta românească. Totodată, e posibil ca sentinţa lui Voiculescu să fi fost dictată din străinătate, poate că în contextul alegerilor prezidenţiale din România din toamna acestui an. România a devenit o miză puternică pentru Ocultă, mai ales pentru noile evenimente legate de conflictul Rusia – Ucraina – Occident.

Încă o chestie pe care unii cititori de-ai mei au remarcat-o încă de anul trecut. Prin vara lui 2013, atunci când a venit la unul din termenele procesului său, Dan Voiculescu purta nişte ochelari, în care o lentilă era neagră, iar cealaltă era transparentă, făcând apologia, fără doar şi poate, a însemnului Illuminati. Ce mesaj ocult a vrut să transmită Dan Voiculescu organizaţiei Illuminati sau Ocultei Mondiale? Nu cumva faptul că ar dori să facă parte şi el din această structură, dacă va fi lăsat în pace? Sau că îşi va pune întregul imperiu mass-media sub controlul Illuminati? Se pare că această tactică nu i-a reuşit.

Sper că aţi înţeles bine acest articol. Nu aş vrea să fiu etichetat în comentarii că aş fi “omul lui Dan Voiculescu”, a lui Băsescu, a lui Ponta sau a lui Ştefan cel Mare. Scopul meu este acela de a demasca Oculta Mondială, oriunde aceasta îşi vâră ghearele în societatea noastră.

 

 

Advertisements